Hirdetés

Örökre eltűnik az Abit



|

A legendás ex-alaplapgyártó weboldala februárban megszűnik, ezzel valós végét jelezve egy érának.

Hirdetés

Az Abit 2009-ben fejezte be a működését egy közleménnyel, amelyben arról biztosította a felhasználókat, hogy a vállalat egyes részei további három évig működnek majd. Ennek keretében gondoskodtak a garanciális ügyekről és a termékek drivereinek biztosításáról.

 

A három év letelt, és eljött az idő, hogy a legendás ex-alaplapgyártó Abit egyik utolsó öröksége, a weboldala is megszűnjön. Az oldal, amely 2006-os szerzői jogi információkra hivatkozik, és 2008. novemberében lett utoljára frissítve, idén február 28-án zár be örökre.

 

Az Abit 1989-ben kezdte meg tevékenységét az IT-világban, és hamar a világ egyik legjobb alaplapgyártójává vált. Az 1990-es években a vállalat tovább növekedett, és a játékosok kegyeit is igyekezett megnyerni. A cég végül 2005-ben súlyos pénzügyi problémákkal szembesült, egy évre rá pedig felvásárolta a Universal Scientific Industrial Co., Ltd., amely szűk három évvel később megszüntette a márkát. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.