Nem kell Google nélkül élned - Gbox bemutató



|

Ha valaki azt gondolja, hogy a Huawei mobilok félkarú óriások, amelyeken továbbra sem elérhetőek a Google szolgáltatások, annak érdemes felzárkózni.

A Huawei az elmúlt években nagyon komoly erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy ellensúlyozza azokat a korlátozásokat, amelyek a GMS rendszerből való kizárást is magukkal hozták. Az AppGallery nagyon komoly fejlesztésen ment keresztül, integrálták például a Petal keresőt, aminek köszönhetően számos megbízható forrásból letölthetjük az .apk-kat, valamint megjelent a GSpace, amely lehetővé tette bizonyos Google szolgáltatások használatát.

Most megérkezett a következő generációs ugrás a Gbox képében, ami nemcsak a telefonunk erőforrásaival sáfárkodik jobban és meríti kevésbé az akkumulátort, de teljesen reklámmentes is.

Ezen a környezeten keresztül bejelentkezhetünk a Google fiókunkba, és közvetlenül a Play Áruházból, biztonságosan tölthetjük le, és használhatjuk az alkalmazásokat.

A szoftverrel azoknak is érdemes lehet megismerkedni, akiknek nem Huawei készülékük van, ugyanis lehetővé teszi, hogy az alkalmazásokból párhuzamosan több példányt futtassunk, ami a tesztelést vagy a különböző fiókokkal történő használatot is leegyszerűsíti.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.