Hirdetés

Ujjlenyomat-érzékelős USB meghajtó



|

Hirdetés

Manapság, amikor már a mobiltelefonjainkon tárolt információk sincsenek biztonságban a hackerek, és egyéb illetéktelen kíváncsiskodók elől, mind nagyobb szerep jut a különféle elektronikus védelmi eljárásoknak. A Flash memóriák, és hordozható adattárolók piacának egyik meghatározó szereplőjévé vált SanDisk a CeBIT kiállításon mutatta be először azt az USB drive-ot, amely ujjlenyomat-ellenőrzéssel igyekszik elejét venni a jogosulatlan hozzáférésnek, és adatkezelésnek. A Cruzer Profile elnevezésű meghajtók 512 MB-os, valamint 1 GB-os változatban kerülnek forgalomba, s a gyártó olyan további kiegészítőket is mellékel termékéhez, mint például a CruzerLock 2 nevű adattitkosító rendszer, vagy a Cruzer PocketCache alkalmazás, amely biztonsági másolatok készítéséhez nyújt segítséget.

A kisebb kapacitású modell ára 100 dollár, míg az 1 GB-os változatot 200 dollárért lehet megvásárolni az USA-ban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.