Hirdetés

Még személyesebb lesz a Google



|

Hamarosan a Google+, Gmail és Naptár adatai is megjelennek a találatokban.

Hirdetés

A Google tájékoztatása alapján az elkövetkező hónapokban világszerte fokozatosan kikupálódik a keresőmotorja, ugyanis a bejelentkezett felhasználók esetében az képes lesz adatokat kikeresni a Google+, Gmail és Naptár szolgáltatásokból.

Hirdetés


A vállalat több példát is felhozott a potenciális kérdésekre: késik-e a repülőm, mikor érkezik meg a megrendelt csomagom, mik a terveim holnapra. Ennél kevésbé komplex lekéréseket is lehet majd indítani, többek közt ki lehet deríteni mondjuk a hotelünk címét, vagy épp hol foglaltunk asztalt a vacsorához.


Az újdonságnak nem örülő felhasználók elméletileg ezen az oldalon véglegesen ki tudják majd kapcsolni az integrációt, természetesen kijelentkezett állapotban nem lesznek elérhetőek a frissen bemutatott lehetőségek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.