Hirdetés

A klaviatúra előtt



|

Szép és szokatlan írógépek a tizenkilencedik-huszadik század majd' minden tájáról.

Hirdetés

Lovak és óriás kerekű babakocsik, abroncsos szoknyák, gőzgépek, nyüzsgés ... Ó, igen, az életet a múlt század fordulóján az egyszerűség és a kézimunka öröme világította be. De ez nem jelenti azt, hogy a kézműveseknek és a mérnököknek azokban az időkben nem volt e helyén a szívük (és a fejük).  

Vegyük például, milyen volt az írás régen, mielőtt néhány ragyogó elme kitalálta, hogy létrehoz gépeket, amelyek megkönnyítik azt: toll, ami folyamatosan kifogyott, festék, ami kiömlött vagy elmaszatolódott, olvashatatlan kézírás ... Az üzenet kézi átadása - bármely üzeneté - legjobb esetben is problematikus volt, a legrosszabban pedig teljesen összezavaró. Hogy mik születtek ebben a pre-klaviaturián korban? Lapozz, és meglátod!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.