Hirdetés

A Nike izgatott az Apple fitneszes tervei miatt



|

A FuelBand elkaszálása után az Apple felé fordul a Nike.

Hirdetés

A Nike nemrég teljesen elkaszálta a FuelBandet, és úgy döntött, hogy a jövőben a fitneszes és karkötős piacon kizárólag szoftveres oldalon halad előre. Ez természetesen olaj volt a tűzre az iWatch-csal kapcsolatban, elvégre az Apple-lel régóta együtt dolgoznak, és együtt is folytatják a jövőben. 

Hirdetés

Mark Parker, a Nike ügyvezetője a CNBC-n arról beszélt, hogy bár nem részletezheti az Apple-lel kapcsolatos terveket, nagyon izgatottan várják a jövőbeli együttműködést. Jelenleg 30 millió FuelBand-használójuk van, de ezt a számot 100 millió fölé akarják emelni a partnereik, leginkább az Apple segítségével. 

Parker szeretné, ha a Nike szoftverét a saját termékeik mellett a fitneszes viselhető eszközökbe is beépítenék, ezzel pedig a lehető legtöbb emberhez eljuttatnák a Fuel rendszerüket. Ha eddig nem lett volna elég a két vállalat együttműködése és az, hogy Tim Cook Nike FuelBandet hord, Parker mostani szavai ismét táptalajt adtak az iWatch-csal kapcsolatos pletykáknak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.