Hirdetés

Már tesztelhető az iOS 8 egyik új billentyűzete



|

A Fleksy bétája már elérhető a fejlesztők számára.

Hirdetés

Az Apple eddigi mobil operációs rendszereiben az alapértelmezett billentyűzetet nem lehetett piszkálni vagy leváltani. Az iOS 8 egyik újítása az lesz, hogy harmadik féltől származó billentyűzeteket is használhatunk, ráadásul ezeket akár alapértelmezett, teljes jogú cseredarabként is beállíthatjuk. A WWDC után az Androidra fejlesztő cégek egymás után szellőztették meg az iOS 8-as billentyűzeteiket. 

Hirdetés

Ezek közül az egyik a Fleksy, amely tulajdonképpen már most is használható az iOS 8-ban. Az app fejlesztői bétatesztelőket keresnek az új billentyűzethez. Természetesen egyelőre a kipróbálásra csak annak van lehetősége, aki már eleve futtatja az iOS 8 bétáját. Az érdeklődőknek egy e-mailt kell küldeniük ezen az oldalon keresztül, majd várniuk a Fleksy megkeresésére. 

Miközben kétségtelen, hogy a harmadik féltől származó billentyűzetek új lehetőségeket nyitnak az iOS-ben, addig sokak szerint túlzó lépésről van szó, amitől kissé kevésbé egységesnek, kevésbé összeszedettnek tűnik az Apple mobil rendszere. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.