Hirdetés

Jót tett az araboknak a Blackberry-mentesség



|

Részben a kanadaiak szolgáltatás kimaradása miatt csökkenhetett a közúti balesetek száma.

Hirdetés

Mint korábban beszámoltunk róla, a múlt hét elején négy napon keresztül akadoztak, vagy egyáltalán nem voltak elérhetőek a RIM okostelefonos szolgáltatásai, amelyek nélkül a Blackberry mobilok funkcionalitásukat tekintve szinte az alapvető tudása, olcsó készülékek szintjére süllyednek vissza. Mostanra a kanadaiak úrrá lettek a káoszon, jelenleg az ügyfelek bizalmának visszaszerzésén fáradoznak.


Az ügynek volt egy nem várt, ám pozitív mellékhatása egyes közép-keleti országokban, a rengeteg üzletembernek otthont adó helyeken ugyanis a kimaradás alatt bizonyíthatóan csökkent a közúti balesetek száma, az egyesült arab emírségekbeli Dubaiban például 20 százalékkal esett vissza az érték.


Abu-Dzabiban - a fent említett ország fővárosában - szintén érződött a hatás, hiszen a településsen átlagosan kétnaponta történik egy emberéletet is követelő szerencsétlenség, ám a múlt héten egyetlen közúti balesetnél sem volt szükség hullazsákra. Mindez természetesen nem írható csak és kizárólag a „Blacberry-mentesség" számlájára, ám mindenki egyetért abban, hogy szolgáltatás kimaradása ilyen szempontból mindenképp sokat számított.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.