Hirdetés

Nyár végén és ősz elején is hoz új mobilt a Sony



|

Kiderült, hogy mikor érkezhetnek meg a vásárlókhoz a japán gyártó újdonságai.

Hirdetés

A Sony még tavasszal rántotta le hivatalosan is a leplet két új, prémium kategóriás mobiljáról, a Sony Xperia 1 III-ról és az Xperia 5 III-ról. Specifikációk terén már megtudtunk ezt-azt, viszont a gyártó nemrég újabb fontos bejelentéseket hozott, így kiderült az, hogy egy országban már nyáron megkaphatják a vásárlók az egyik készüléket, míg a másik nem sokkal később, ősszel érkezhet meg a felhasználókhoz.

A két mobil közül az Xperia 1 III lesz a drágább az 1299 eurós árával, és már elő lehet rendelni Frosted Black és Frosted Purple színekben. A tervek szerint ez az újdonság már augusztus 19-én elérhető lesz az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Ezzel szemben az Xperia 5 III 999 eurós áron lesz kapható, és a tervek szerint szeptemberben kezdődik meg a kiszállítása. Az olcsóbb mobil egyébként fekete és zöld színben lesz elérhető, de piaconként változhat a kínálat.

Habár a két újdonságnak vannak közös tulajdonságai, ár-érték arányban lehet, hogy az Xperia 5 III-mal járnak majd jobban a vásárlók. Ti tervezitek megkaparintani valamelyiket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.