Hirdetés

Az úszásban is segít a Samsung Gear Fit 2 Pro



|

A Samsung új aktivitásmérő okoskarkötője az úszómedencében is viselhető.

Hirdetés

A Galaxy Note 8 mellett egy további újdonságot is villantott a Samsung: megérkezett a dél-koreai gyártó legújabb aktivitásmérője (bár a tegnap élesített oldalt azóta törölték). 

Hirdetés

Az új modell a Gear Fit 2 Pro nevet viseli, és az úszómedencében is viselhető. Az okoskarkötő ugyanis 50 méterig vízálló. 

Hasonlóan az eredeti Gear Fit 2-höz, ez a verzió is egy 1,5 hüvelykes, hajlított AMOLED kijelzőt kapott. Van benne továbbá GPS, pulzusmérő és lépésszámlálás. Üzemidőben akár 5 napot is kínál, attól függően, ki mit csinál. Tipikus használat mellett 3-4 napot bír majd, állandó GPS-használattal pedig 9 órát. 

A Gear Fit 2 Pro 512 MB RAM-ot kapott, 4 GB tárhellyel és egy 200 mAh-s akkuval. Akad még Bluetooth 4.2, 802.11n-es WiFi, a Galaxy App Store-ból pedig 3000 app és számlap tölthető le. 

A vízálló kialakítást fel lehet majd dobni további szíjakkal is. Evan Blass szerint az újdonság vételára nagyjából 200 dollár lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.