Hirdetés

Belőled is matricát csinál a Google Allo



|

Egy személyre szabott matricacsomagért mindössze egy szelfit kell elkészítened.

Hirdetés

Sokan azért nem szeretik a Google Allo üzenetküldőjét, mert bár vannak benne tetszetős funkciók, általánosságban az ismerősöket nem lehet rá átcsábítani a Viberről, a WhatsAppról vagy éppen a Facebook Messengerről. 

Hirdetés

Az Allo most újabb irigylésre méltó funkcióval újított. Az üzenetküldő saját, személyre szabott matricacsomagot tud nekünk generálni, ehhez pedig mindössze egy szelfit kell elkészítenünk. 

Még jobb, hogy a matricákat mi magunk is pontosíthatjuk arcvonásilag, vagyis rengeteg érzést és reakciót ki tudunk majd fejezni, saját magunkkal. 

A funkció kidolgozásán a Google Allo fejlesztőcsapata a Machine Perception kutatóival működött együtt. Egy olyan algoritmust hoztak létre, amely kiválogatja a könnyen felismerhető elemeket egy ember arcáról, majd eltávolítja a kevésbé számító részleteket. 

Az app azután az elérhető fejkollekciókból, hajtípusokból és egyebekből rajzol egy karaktert, amit testre szabhatunk. A Google szerint 563 kvadrillió kombináció lehetséges. Ha elégedettek vagyunk, a program egy egész csomagot generál, amit később a beszélgetésekben használhatunk. A funkció hamarosan iOS-en is elérhető lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.