Hirdetés

Érdekes lesz a Garmin következő karkötője



|

A Vivoactive fitneszes karkötő valójában inkább egy okosóra.

Hirdetés

Az okosórák piaca messze nem teljesít olyan magasságokban, mint azt azt elmúlt években sokan remélték, a gyártók pedig nem is törik magukat az új modellekkel vagy a frissítésekkel. A fitneszes karkötők azonban nagy sikernek számítanak. A Garminnak is van néhány ilyen, még ha nem is annyira felkapott a márka, mint a Fitbit. 

Hirdetés

A gyártó viszont nagy múltra tekint vissza, régóta foglalkozik futóknak szánt termékekkel és GPS-es órákkal, vagyis érdemes odafigyelni az újdonságaira. Az egyik például a Vivoactive 3 lesz, amely alapvetően egy fitneszes karkötő, azonban sokkal inkább néz ki okosórának. 

A Wareable szerint ez lesz az első Vivoactive, amely már kör alakú kijelzőt kap. Órára egyébként a Vivomove is hasonlít, bár az inkább egy analóg óra lépésszámlálóval. 

A mostani modell egy okosórát idéz, hiszen méri a lépések számát, a lépcsőmászást, és lehetővé teszi a szöveges üzenetekre a válaszadást. Elvileg optikai pulzusmérő is lesz rajta, maga az eszköz pedig vízálló lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.