Hirdetés

Ez a gomb eldönti, mit vacsorázz, és a hozzávalókat is megrendeli



|

Csak egy gombnyomás, és az unplan már meg is rendeli a vacsorád összetevőit.

Hirdetés

Biztosan ti is voltatok már abban a helyzetben, hogy megnyitottátok a kedvenc ételkiszállítós appotokat (vagy akár a sokadikat), de egyszerűen nem tudtátok eldönteni, hogy mit vacsorázzatok. Különösen rossz ez akkor, ha amúgy is nehezen hoztok döntéseket, akkor a kajaválasztás egy kisebb kínzással ér fel.

Még szerencse, hogy létezik a Kavall, akik egy gombnyomásnyi távolságba hozták a megoldást. Az új termékükkel bárki válláról leszedik a terhet, eldöntik, hogy mit egyen a vásárló, és perceken belül a hozzávalókat is kiszállítják.

Hirdetés

A sajtóközleményből, amit a cég a The Verge szerkesztőségének küldött, kiderül, a fizikai unplan gombot egyelőre csak egy kis létszámú csoportnak küldték ki, a Kavall appon keresztül azonban bárki rendelhet egy véletlenszerű étel hozzávalócsomagot, aki Stockholmban, Göteborgban, Malmöben vagy Norvégiában él.

Egyelőre nem tudjuk, hogy a tesztidőszak után a Kavall megtartja-e a fizikai terméket, és a sajtóanyagból az sem derült ki, hogy lehet-e szűrőket beállítani például vegetáriánusoknak, az unplan azonban tipikusan egy olyan eszköznek néz ki, amit akár a hazai szolgáltatók is simán lemásolhatnának, sok-sok, a döntéseivel küszködő ember életét megkönnyítve. Bárcsak így lenne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.