Hirdetés

Ezekkel az appokkal követheted az alvásodat



|

Mutatunk három olyan mobilos alkalmazást, amelynek segítségével követheted az éjszakai alvásodat.

Hirdetés

Egyre többen panaszkodnak arra, hogy éjszaka nem alszanak jól, fáradtak, későn alszanak el, sokat forgolódnak. A helyzet javítása érdekében természetesen rengeteg dologra oda kell figyelni (a teljesség igénye nélkül: stressz, túl sok kávé, alkohol, késői aktivitás tévé, kijelzők előtt, evési szokások, matrac, párna, hőmérséklet, stb.). Miben segíthetnek az okostelefonok? Alapvetően az alvás követésében (esetleg a relaxálásban - Calm, A Soft Murmur, Pzizz). Bár egy okoskarkötő pontosabb eredményeket ad, az okostelefon apróbb befektetéssel, egy app segítségével is képes az éjszakai figyelésre. Ezek közül mutatunk hármat. 

Hirdetés

Sleep as Android

Az egyik legjobb alváskövető, illetve egyben ébresztőóra is. Az ébresztőt még csak véletlenül sem egyszerű kinyomni, az app ráadásul figyeli az éjszakai horkolást és beszédet. Az okosórákat és egyéb viselhető eszközöket szintén támogatja, de a Philips Hue okoségőket szintén, ahogyan a közösségi médiát és a Spotify szolgáltatást is. Androidra ingyenes, de van belőle prémium verzió is. 

Sleep Cycle 

Mostanra ingyenes verzióban is létezik, és szintén a legjobbak közé tartozik. Ráadásul Android mellett iOS-re is elérhető. Az alvási ciklusok követése után a lehető legjobb pillanatban igyekszik ébreszteni minket, vagyis nem mélyalvás közben. Ennek hála pihentebben ébredhetünk, el pedig nem késünk: az app a beállított időre mindenképp jelez. A prémium csomag a hosszabb távú trendeket is követi, illetve az extra jegyzeteket is kezeli. 

Good Morning

A Good Morning alapvetően ugyanarra jó, mint a Sleep Cycle, és szintén az okostelefon szenzorait használva figyel minket, és próbál meg jó pillanatban felébreszteni. Itt azonban részletesebb és vizuálisabb statisztikákat kapunk, célokat hozhatunk létre, illetve emlékeztetőket használhatunk. A Nightstand mód pedig asztali ébresztőóra hatását kelti. Az androidos verzió ingyenes, az iOS-es fizetős. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.