Hirdetés

Itt a sokoldalú Huawei TalkBand B5



|

Frissítve: bemutatkozott a Huawei igen sokoldalúan használható karkötője.

Hirdetés

A Huawei úgy döntött, hogy tavaly kihagyja a TalkBand B4-et, azonban egy ideje már tudjuk, hogy hamarosan bemutatkozik a TalkBand B5. Már olyan kedvcsináló is van hozzá, amely megerősíti, hogy a hivatalos bemutatóra július 18-án kerül sor. 

Hirdetés

A TalkBand B5 egy olyan viselhető eszköz, amely egyben óra és Bluetooth-headset is, és csak kicsit tér el dizájnban a 2016-os TalkBand B3-tól. A prémium házba csomagolt, fitneszes karkötőként is funkcionáló eszköz a sétát, futást, úszást is tudja monitorozni, ráadásul IP67-as minősítést kap, vagyis ellenáll a víznek és a pornak. 

Az egyedi kijelzős modult ezúttal is ki lehet majd venni a szíjból, és headsetként tovább használni. Vagyis az óraként és fitneszes segédként funkcionáló eszköz telefonálásra is alkalmas, androidos vagy iOS-es okostelefon mellett. 

Sajnos az újdonság áráról továbbra sincs hír, ugyanakkor azt már tudjuk, hogy Kínában már július 20-án elindul a forgalmazása. Vélhetően a nyár végéig további országokba is megérkezik. 

Frissítés: nem kellett tovább várnunk, a Huawei időközben hivatalosan is bemutatta az újdonságát. Az 1,13 hüvelykes AMOLED kijelzőre 2.5D-s üveg került, a pulzusfigyelés folyamatos, a forgalmazás Kínában július 20-án kezdődik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.