Hirdetés

Hamarosan megjelenik a fúrt kijelzős Galaxy A9 Pro



|

Kiderült, hogy milyen néven jelenik meg a nemzetközi piacon a Samsung első fúrt kijelzős okostelefonja.

Hirdetés

Eredetileg Samsung Galaxy A8s néven ismertük meg azt a készüléket, amely elsőként hozta el a fúrt kijelzőt, vagyis az Infinity-O képernyőt. Mostanra kiderült, hogy ez a nemzetközi piacokon Galaxy A9 Pro néven kerül majd forgalomba. 

Hirdetés

Az eszközt eredetileg a kínai piacra szánta a Samsung, de a jelek szerint túl nagy volt iránta az érdeklődés. Éppen ezért a héten Dél-Koreában is elérhetővé vált az újdonság, nagyjából 540 dollárnak megfelelő áron. A világ többi országában fokozatosan jelenik majd meg a boltokban, azonban az ára biztosan magasabb lesz az előbb említettnél. 

Hardveresen a Galaxy A9 Pro pontosan ugyanazt hozza, mint a Galaxy A8s. A különbséget csak a név jelenti. Vagyis 6,4 hüvelykes, full HD+ felbontású, 19,5:9 képarányú fúrt kijelzőt kapunk, ami alatt Snapdragon 710 chip, 6 GB RAM, 128/256 GB tárhely lapul. 

Hátulra tripla kamera került, 24 megapixeles, f/1.7-es fő szenzorral, amit egy 10 megapixeles, 2x-es zoomos telefotós lencse és egy 5 megapixeles, portréfotózást segítő érzékelő segít ki. Az előlapba egy 24 megapixeles szelfikamerát rejtettek. Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra került. Sajnos gyárilag csak Android Oreóval jelenik meg a készülék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.