Hirdetés

Hamarosan mindenedet letöltheted az Instagramról



|

Az Instagram rövidesen lehetővé teszi, hogy minden adatunkat letöltsük róla.

Hirdetés

Az Instagram felhasználói hamarosan letölthetik minden adatukat. A facebookos botrányokat követően a szolgáltatás egyik szóvivője megerősítette, hogy rövidesen kiadnak egy új eszközt, hasonlót ahhoz, mint amit a Facebook kínál. Ezzel az emberek minden adatukat letölthetik. 

Hirdetés

A csomagban ott lesz minden megosztott kép és videó, bejegyzés, történet, az archívumból is. Az üzenetek előzményei is elérhetőek lesznek a letöltésekben. 

Az eszköz megjelenésével kapcsolatban pontos dátumot nem említettek, de a következő hetekben várható, már csak a május 25-én életbe lépő GDPR miatt is. 

Az új eszköz alapjaiban tereli új irányba az Instagramot: a képmegosztóról eddig lehetetlen volt letölteni bármit is, még a feltöltött képeinket is. 

Egy felmérés szerint a Facebook felhasználóinak 60 százaléka úgy érzi, hogy az adatai nincsenek biztonságban a jelenlegi vezetés kezében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.