Hirdetés

Heteken belül itt az Essential Phone



|

Andy Rubin azt ígéri, hogy rövid időn belül a kezükben tarthatják az újdonságot az első megrendelők.

Hirdetés

Az Essential Phone az első okostelefonja az Essentialnek, ami Andy Rubinról, az Android atyjáról lett híres. Azonban a készülék önmagában is érdekes, elvégre szokatlan dizájn és anyaghasználat, vékony káva és moduláris kiegészítők jellemzik. 

Hirdetés

Az okostelefon eredetileg május végén lett előrendelhető, 699 dolláros áron. Akkor Rubin azt ígérte, hogy június végéig megjelenik a készülék. Ez nem történt meg, ami eléggé rossz fényt vetett a cégre a médiában. 

Rubin szerint azonban már nem kell sokat várni. Az első megrendelők nemrég egy e-mailt kaptak, amelyben Rubin megígérte: heteken belül mindenki a kezében tarthatja az eszközt. 

Az Essential Phone állítólag most kapja meg a különböző hitelesítéseket, illetve amerikai és nemzetközi szolgáltatók tesztelik. Ha ez így van, akkor már nem a hardver véglegesítésén dolgoznak. 

A készülékben egy Snapdragon 835-ös lapka, 4 GB RAM és 128 GB-os UFS 2.1-es tárhely lapul az 5,7 hüvelykes, 2560 x 1312-es kijelző alatt, amit egy 3040 mAh-s akku lát el energiával. Hátulra dupla, előre 8 megapixeles kamera került, van gyorstöltés és ujjlenyomat-olvasó is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.