Hirdetés

Kicsi és olcsó az új Honor táblagép



|

Kínában már 165 dollárnak megfelelő összegért vihető az új, 8 hüvelykes képernyővel rendelkező Honor Tab 5.

Hirdetés

A Huawei és a Samsung maradt gyakorlatilag az a két cég, amelyik még rendszeresen dob piacra prémium androidos táblagépet. Emellett azonban olcsóbb megoldásokkal is jelentkeznek, a Huawei például most a középkategóriát vette célba. 

Hirdetés

Az új tablet azonban nem a Huawei márkanév alatt jön, hanem a Honor szárnyai alatt. A Honor Tab 5 egy androidos táblagép, 8 hüvelykes kijelzővel, 8-magos Kirin 710 chippel és kedvező vételárral. 

Az 1920 x 1080-as kijelző alatt Mali G51 MP4 grafika, 5100 mAh-s akku, 8 megapixeles előlapi és hátlapi kamerák, valamint sztereó hangszórók is lapulnak. Nem hiányzik a jackcsatlakozó és a microSD-foglalat sem. 

Kínában négy eltérő konfiguráció létezik. A 3 GB RAM mellé 32 GB tárhely jár, 4 GB RAM mellé 64 GB tárhely. Ezekből van WiFi-képes és LTE-képes modell is. A négy változat vételára 165 és 210, valamint 195 és 225 dollárnak felel meg. Azt nem tudni, hogy más országokban mikor válhatnak elérhetővé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.