Hirdetés

Kitört a politikai Twitter-pánik



|

Felhasználók tömegei gondolják, hogy a Twitter cenzúrázza és hátrányos helyzetbe hozza a konzervatív politikai feleket, de a valóság ennél sokkal unalmasabb.

Hirdetés

Ha valaki furcsa dolgokat tapasztalt az elmúlt egy-két napban a Twitteren, akkor nincs egyedül. Gombamód szaporodnak a jelentések eltűnő lájkokról és egyéb szokatlan jelenségekről. 

Hirdetés

Természetesen az emberek nem örülnek, és ami azt illeti, egyből kitört a politikai Twitter-pánik, amely szerint a mikroblog üzemeltetői el akarják nyomni a konzervatív politikai feleket. 

A Twitter egész komoly vádakat is kapott, egyesek már Hitlerhez hasonlítják, sokan emlegetnek cenzúrát. 

A valóság persze szokás szerint sokkal unalmasabb. A Twitter hivatalosan is megerősítette, hogy technikai problémákkal küzdenek, amelyek miatt világszerte jelentkeznek a leírt hibajelenségek. Dolgoznak rajta, hogy mielőbb elhárítsák ezeket. 

A lájkok mellett a retweetekkel és az értesítésekkel is baj van, bár nem mindenkinél. Azt nem tudni, hogy a hibákat mi okozza, de remélhetőleg hamarosan újra minden a régi lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.