Hirdetés

Már Androidon is kipróbálhatod az Edge böngészőt



|

A Microsoft böngészőjének előzetese végre a robotos rendszerre is elérhető.

Hirdetés

Nagyjából egy héttel azután, hogy iOS rendszerre már elérhetővé vált az Edge böngésző előzetese, a Microsoft Androidra is kiadta azt. 

Hirdetés

Az Edge előzetese a Google Play Áruházon keresztül tölthető le, és elvileg minden készüléken fut, ami legalább Android 4.4-et használ. 

Az androidos verzió olyan dolgokat is tud, amiket az asztali, Windows 10-es megoldás. Az új lap oldal például keresősávot, korábban látogatott oldalak hivatkozásait és híreket is mutat. Van olvasómód, aminek hála sokkal egyszerűbb cikkeket olvasni, illetve inkognitómód és hangalapú keresések. 

Az androidos Edge a Google Blink webes renderelőmotorját használja, nem a Microsoft EdgeHTML-jét. Fontos továbbá, hogy egyelőre egyetlen kiegészítő sem támogatott. A mobil és a PC közötti váltást ugyanakkor segíti az app, gombnyomásra folytathatjuk az egyiken ott, ahol a másikon abbahagytuk. Ehhez mindenesetre az őszi alkotói frissítés is kell a Windows 10-nek. 

A Chrome, a Firefox és a Samsung Internet Browser mellett elég nehéz dolga lesz a Microsoftnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.