Hirdetés

Még a Pixeleket is megelőzte a Nokia 5



|

A Nokia 5-re megérkezett a legújabb biztonsági frissítés - pedig az még a Google Pixelekre sem jelent meg.

Hirdetés

A HMD Global sokat ígért az idei új Nokia okostelefonokkal, és érdekes módon még a Google-lel is versenybe szállt egy bizonyos tekintetben. 

Hirdetés

A finn cég folyamatosan igyekszik naprakész szoftverrel támogatni a legújabb androidos okostelefonjait, és a csomagokat mindenki más előtt kiadni. Annyira, hogy még a Google-t is meg akarja előzni. 

Idén júliusban a Nokia 6 volt az első okostelefon, amely megkapta az abban a hónapban esedékes biztonsági frissítést. Most a Nokia 5 vitte el az első díjat, ami azért érdekes, mert a Google Pixel és Nexus eszközeire még nem érkezett meg a szeptemberi biztonsági csomag. 

A 142 MB-os frissítés az Androidot platformot érintő legfrissebb sérülékenységeket tünteti el. Érdekesség, hogy a patch még az Android Security Bulletin-listán sincs rajta. 

A HMD Global meglehetősen letisztult és közel gyári Android rendszerrel igyekszik "megkülönböztetni" magát a mezőnytől, és bloatware-mentes élményt, gyors frissítéseket kínálni. Az összes idei Nokia megkapja emiatt az Android O-t is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.