Hirdetés

Neked is segít a Google, hogy jobb formában kezdd el a 2019-es éved



|

30 napos kihívással indítaná az új évet a Google Fit, amely gondoskodna róla, hogy ne adjuk fel idő előtt a fogadalmainkat.

Hirdetés

A Google sok mindent szeretne elérni az új évben: csökkentené az Android töredezettségét, több Pixel okostelefont adna el, népszerűbbé tenné a Wear OS-alapú okosórákat. Ezeknél talán könnyebb lesz elérni azt a célt, hogy a Google Fit olyan platformmá váljon, ami az androidosokat és a Wear OS-használókat aktivitásra buzdítsa, illetve ennek segítségével kövessék az emberek az egészségügyi adataikat. 

Hirdetés

A 2018-ban teljesen újratervezett app nemrég újabb fontos frissítéseket kapott, most pedig 30 napos kihívással várja a felhasználókat, nehogy azok röviddel a fogadalmak megtétele után feladják a céljaikat. 

Január 1-től az a cél, hogy minél több szívpontot szerezzenek a felhasználók, ezzel pedig az Instagramon és a YouTube-on is villoghatnak, ha használják a #GetFitWithGoogle hashtaget. 

Azt nem tudni, hogy január végén jár-e bármilyen díj valakinek, de persze az önmagában is eredmény, ha valaki formába lendül vagy egészségesebbé válik. 

A szívpontokat a lépésszámlálás helyett találta ki a Google: bármi számít, futás, biciklizés, hegymászás, szezonális sportok, még a hólapátolás is. Minél intenzívebb a program, annál több pont gyűjthető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.