Hirdetés

Olcsón hozza el a csúcskategóriát a Xiaomi Mi Mix 2S



|

Hivatalosan is bemutatkozott a Xiaomi Mi Mix 2S, amely kedvező áron kínálja a zászlóshajók tudását.

Hirdetés

A mai napon hivatalosan is bemutatta a Xiaomi a legújabb és legérdekesebb okostelefonját, a Mi Mix 2S-t. Talán mondani sem kell, hogy az Apple iPhone X-et vették alapul dizájnban, és a bemutató során is végig a tizedik évfordulós iPhone-hoz hasonlították az újdonságot. A Xiaomi szerint a Mi Mix 2S viszont jobb képeket csinál, hosszabb az üzemideje, és játékokhoz is jobb, mint az iPhone X. 

Hirdetés

A kerámiából és 7000-es szériás alumíniumból készült ház fehérben és feketében kérhető. Benne a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkája található. A kijelzőt külön nem részletezte a Xiaomi, de elvileg egy 5,99 hüvelykes AMOLED-panelről van szó, 2160 x 1080-as felbontással és 18:9-es képaránnyal. Belógó szenzorsáv nincs, tehát az előlapi kamera az alsó keretben kapott helyet. 

A hátlapi dupla kamera két 12 megapixeles szenzort használ, az egyik telefotós lencse. Mindkettő kapott optikai képstabilizálást, a mesterséges intelligencia pedig a környezeti fényhez igazítja a beállításokat, továbbá segíti a portréfotózást. Felismeri még a szöveges elemeket, illetve valós időben számolja át az árfolyamokat is. A kamerák a Sony IMX363-as szenzorára építenek. Szuperlassított videofelvételi lehetőség is van, továbbá Google ARCore-támogatás. 

A Google Assistant mellett ott van a készüléken a Xiao AI asszisztens is, továbbá a Qi vezeték nélküli töltés is támogatott. A 7,5 wattos vezeték nélküli töltő 15 dollárba kerül. 

Az LTE-képes Mi Mix 2S-ből három verzió létezik. 6 GB RAM és 64 GB tárhely jár 527 dollárnak megfelelő összegért, míg 575-ért a tárhely már 128 GB-osra nő. 639 dollárért 8 GB RAM és 256 GB tárhely van az okostelefonban, és itt a vezeték nélküli töltő is ingyen van. A készülék április 3-tól vihető Kínában, az előrendelési lehetőség már él. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.