Hirdetés

Sokaknak lehet telitalálat az olcsó Samsung Galaxy Fit e okoskarkötő



|

Hivatalosan is bemutatkozott, és mindössze 40 euróért előrendelhető a Samsung Galaxy Fit e okoskarkötő.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Fit e csendben, de hivatalosan is bemutatkozott, és Spanyolországban már elérhető. Egy olyan okoskarkötőről van szó, ami mindössze 40 euróba kerül, tehát kevesebb mint a felébe a 100 eurós Galaxy Fitnek. 

Hirdetés

Az olcsó okoskarkötő ennek ellenére képes a pulzus követésére, 5ATM-es vízállósággal rendelkezik, gyakori használat mellett pedig 6-7 napos üzemidőt garantál. 

A 0,74 hüvelykes monokróm OLED-kijelző az időt és a lépéseket mutatja alapból, de értesítéseket és naptáreseményeket is meg tud jeleníteni. 

A Galaxy Fit e MIL-STD-810G minősítést szerzett, tehát kellően strapabíró. Emellett automatikusan érzékeli az olyan tevékenységeket, mint séta, futás, dinamikus edzés, és mindent szinkronizál a készüléken lévő Samsung Health appon keresztül. Az alvás követése is megoldott, de sajnos úszással kapcsolatos funkciók nincsenek. 

Mostanra több európai boltban is előrendelhető a karkötő, fekete, fehér és sárga színekben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.