Hirdetés

Végre bemutatkozott a Fitbit okosórája



|

A fitneszes karkötők piacán uralkodó gyártó végre előrukkolt a Fitbit Ionic okosórával.

Hirdetés

A Fitbit régóta uralja a viselhető eszközök és a fitneszes okoskarkötők piacát, azonban egyre nagyobb nyomás alatt volt, hogy egy saját okosórát dobjon a piacra - az Apple Watch, a Samsung Gear termékek és az Android Wear-alapú órák ugyanis egyre jobbak voltak a fitnesz, sportok terén is. 

Hirdetés

Tavaly megvette a Pebble-t a Fitbit, némi idő elteltével pedig most végre megérkezett a gyártó első igazi okosórája. A Fitbit Ionic 300 dolláros áron előrendelhető, elvileg októberben jelenik majd meg. Mindent támogat, amit az eddigi Fitbit termékek, de mobilfizetéshez, értesítések megjelenítéséhez, appok és számlapok futtatásához egyaránt bevethető. 

Az 1,4 hüvelykes, 348 x 250-es kijelző 1000 nites fényereje közvetlen napfényben is könnyen olvashatóvá teszi az órát, ráadásul színesben. Az üzemidő ennek ellenére 4 napos is lehet. 

Az óra Gorilla Glass 3 borítást kapott, alumínium kerettel, cserélhető szíjakkal és 50 méterig vízálló kialakítással. Beépített GPS és pulzusmérő is van, az SpO2-szenzor pedig a jövőben az alvási rendellenességek felfedezésében is segíthet a Fitbit szerint. 

Az operációs rendszer az egyedi FitbitOS, amely a szinkronban van az okostelefonos alkalmazással. Van beépített edző, úszómód, futómód és zenelejátszó is. A 2,5 GB szabad tárhely akár 300 zenének is elég. 

A külsős appok között ott van a Pandora, az AccuWeather, a Strava és még sok egyéb. Szeptemberben jön egy SDK is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.