Hirdetés

Itt a friss PC World: szerelj velünk!



|

Ne dobd ki az elromlott eszközeidet, júliusi lapszámunkban megmutatjuk, hogy miként javíthatod meg azokat. Sőt, két remek szoftverrel és 12 GameStar magazinnal is megajándékozunk.

Hirdetés

Szédítő sebességre kapcsolt fogyasztói társadalmunk, így már természetesnek vesszük, ha egy-egy eszközünk a garanciális idő lejárta után néhány hónappal tönkremegy. Pedig nem is olyan régen még általános volt, hogy egy készülék, legyen az egyszerű vagy bonyolult, 10-15, vagy akár 25 évig is megbízhatóan működött. A számítógépek, az informatika azonban őrült ütemben fejlődik, emellett sok minden megváltozott, a fogyasztói szokások is átalakultak, ami a gyors elavulást, az egy-két éves amortizációt elfogadottá tette. Ha egymagad meg nem is állíthatod ezt a trendet, tehetsz azért, hogy a "szerencsésebb" csoportba tartozz és eszközeid hosszú éveken át kiszolgáljanak. Friss lapszámunkban összegyűjtöttük mindazon otthon elvégezhető javítási lehetőségeket, amelyekkel könnyedén megmentheted a kidobásra ítélt telefonjaidat, táblagépeidet, noteszgépeidet. Hiszen miért vennél újat, ha a meglévőt te is megjavíthatod - minimális kiadással?

Friss lapszámunkban emellett az adattárolással is kiemelten foglalkozunk. Megmutatjuk egyrészt azokat a szoftveres tippeket és megoldásokat, amelyekkel könnyedén elkerülhetted az adatvesztést, sőt a legjobb új generációs, NVMe SSD-ket is egymásnak eresztjük - tesztünkből kiderül, hogy vajon az Adata, a Kingston, a GoodRAM, a Samsung, vagy a Western Digital körből kinek e terméke jelenti a legjobb vételt. Sőt, emellett a legjobb külső 2 TB-os merevlemezeket is megvendégeltük laborunkban, ahol egy Adata, LaCie, Seagate és Western Digital csata bontakozott ki.

Szoftveres tippjeink közül pedig megtudhatod, hogy miként hozhatod ki a maximumot a Chrome böngészőből, miként netezhetsz biztonságosan a nyaralás alatt is, akár kicselezve a strandon ólálkodó tolvajokat, illetve miként tesztelheted a meglévő számítógépedet - megvizsgálva az egyes komponensek hatékonyságát.

Természetesen ezúttal is számos ajándékot gyűjtöttünk olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül a magazin mellé adjuk az IOBit fájl- és mappaelrejtő, valamint - titkosító megoldását, illetve a WonderFox kiváló vízjelező szoftverét. Sőt, a júliusi PC World mellé ajándék magazinokat is adunk, rögtön egy tucatnyit, a GameStar teljes tavalyi évfolyamát.

További témáink részletesen:

Ne bízz a törülközőben!

Itt a nyár, itt a strandszezon. Ma már természetes, hogy az eszközeinkkel megyünk a vízpartra, miközben azok védelmére egyáltalán nem gondolunk.

A leggyorsabb SSD-k

Újabb SSD-forradalom küszöbén állunk: kisebb méret, hatalmas gyorsulás és sok új szabvány. Leteszteltük, melyik új generációs tároló a legjobb választás.

Google Chrome a maximumon

26+6 kedvenc Chrome-tippünk, amelyekkel te is maximálisan kihasználhatod a Google böngészőjének képességeit, és hatékonyabbá teheted online munkádat.

Diák- és betegjogok

Május 25. óta új szelek fújnak az adatvédelemben: életbe lépett a GDPR. De hogyan érinti ez gyermekeinket az iskolákban és bennünket az orvosnál?

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, akkor látogasd meg a galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.