Hirdetés

A semmiből építette meg az iPhone 6S készülékét



|

Valaki utcai árusoknál fellelhető alkatrészekből legózott össze egy saját iPhone 6S okostelefont, mindössze 300 dollárért.

Hirdetés

Nincs olyan dolog Kínában, amit ne lehetne megvenni - csak tudni kell, hogy hol kell keresni. Scotty Allen ezt most bebizonyította azzal, hogy kínai utcai árusoktól összegyűjtögetett alkatrészekből megépítette a saját iPhone 6S okostelefonját, amely ráadásul teljesen újszerű lett, és csak 300 dollárba került. 

Hirdetés

A 24 perces videójában mindent alaposan dokumentált, és jól látszik, hogy az országban virágzik az olyan alkatrészek kereskedelme, amelyek nem a gyártók engedélyével kerülnek forgalomba és az utcákra. 

Gyakorlatilag bármi megtalálható a kínai utcai árusoknál, ami egy saját iPhone-hoz kell: ráadásul az is kiderült, hogy az olyan standok, amelyek fölött kézzel rajzolt Apple vagy Samsung logók vannak, eredeti gyári alkatrészeket árulnak - persze a beszállító kiléte és működése már más kérdés. 

Az iPhone 6S megépítésében a legnagyobb gondot az alaplap jelentette, amely túl sok különálló chipből van összerakva. Mivel nehéz lett volna mindent pontosan forrasztani, Scotty Allen inkább vett egy használt alaplapot - ami meglepetésére garanciális is volt. 

Mielőtt bárki Kínába rohanna 300 dollárért új iPhone-t építeni, jegyezzük meg: a művelethez eszközök és kísérletezések is szükségesek voltak. A videó készítője elárulta, hogy az útja során összesen több mint 1000 dollárt vert el arra az iPhone-ra, amihez a konkrét beépített alkatrészek 300-ba kerültek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.