Hirdetés

Snapchat-videót akart készíteni, kizuhant a mozgó kocsiból



|

A brit rendőrség beszámolója szerint a baleset azért történt, mert az autó ablakán kihajolva akart videózni egy nő.

Hirdetés

Külön fejezetet szentelnek a Darwin-díj nagy krónikájában azoknak az embereknek, akik telefonos videózás vagy szelfizés közben jártak pórul. Szerencsére a mostani eset végül nem végződött tragédiával, de ez egyáltalán nem azon a nőn múlt, aki az Egyesült Királyásban az M25-ös autópályán úgy érezte, a tökéletes Snapchat-videó elkészítéséhez menet közben ki kell hajolnia autója ablakán.

Hirdetés

Nem csoda, hogy a helyi rendőrök Twitteren a #nowords hashtaggel számoltak be az esetről, mert ilyen eszetlenségre tényleg nincsenek szavak. Szomorú történetünk hősnője ugyanis az anyósülésről kihajolva, mondhatni kimászva akarta felvenni élete Snapchat-videóját, viszont elszámította magát, és kizuhant a kocsiból. Egyedül hatalmas szerencséjén múlott, hogy nem halt meg és nem szenvedett el komolyabb sérüléseket.

Remélem mondanom sem kell: soha nem próbáljátok meg utánozni ezt a mutatványt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.