Hirdetés

Hogyan kicsinyítsük ablakainkat az értesítési területre?



|

Ha megtelt a Tálca, egy kis segítséggel az értesítési területre is kicsinyíthetjük alkalmazásainkat.

Hirdetés

Ha olyan sok programot nyitottunk meg, hogy gyakorlatilag megtelt a Tálca, egy kis segítséggel az értesítési területre is kicsinyíthetjük alkalmazásainkat. Ezzel átláthatóbb lesz a Tálca, és helyet is takarítunk meg. Sajnos alaphelyzetben erre a trükkre a Windows nem képes, ezért egy program segítségét kell igény bevennünk.

 

A 4t Tray Minimizer egy olyan ingyenes program, amely négy gombot ad hozzá a címsorhoz minden ablakban: az egyikkel az értesítési területre kicsinyíthetjük azt, a másodikkal fel- vagy legördíthetünk egy ablakot (csak a címsor látszik), a harmadikkal rögzíthetjük, hogy mindig látható legyen, a negyedikkel pedig átlátszóvá tehetjük.

 

A Nézet (View) menüben arra is lehetőség van, hogy a teljes értesítési területet elrejtsük. A programban számos billentyűkombinációt is beállíthatunk egyes műveletekhez. A program az alábbi linken keresztül tölthető le.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.