Hirdetés

Hogyan tudjuk meg, ha valaki eltávolított minket a Google+-köreiből?



|

A válasz a GoogleMinus kiegészítő telepítése.

Hirdetés

Twitteren és Facebookon egyaránt módunk van arra, hogy tudomást szerezzünk róla, ha egy ismerünk eltávolított minket a listájáról. A Google+ e-mail-értesítőt küld arról, ha valaki hozzáadott minket egy körhöz, azonban ha valaki kivesz minket egy körből, arról nem kapunk tájékoztatást.

 

Az úgynevezett GoogleMinus kiegészítő arra hivatott, hogy erről értesítsen minket. A Kynetx platformnak köszönhetően Chrome, Firefox és IE böngészőkkel egyaránt használható az alkalmazás. Rossz hír azonban, hogy először a Kynetx kiegészítőt kell telepítenünk, majd létrehoznunk egy felhasználónevet, és csak utána installálhatjuk a GoogleMinus-t.

 

A kérdés az, hogy valóban szükségünk van-e két kiegészítőre és még egy felhasználói fiókra azért, hogy megtudjuk; valaki eltávolított minket egy körből? A válasz igen vagy nem: mindez a felhasználó igényén múlik.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.