Hirdetés

Megjelent az Everest 3.0



|

Az Ultimate és Corporate változat egyaránt frissült

Hirdetés

0 számos újítással bővült, és mától 34 nyelven vásárolható meg.

A vezető hardvergyártókkal – többek között az NVIDIA-val, az Abit-tal, az ATI-val, a Matrox-szal, vagy a Corsair Memory-val – meglévő, illetve frissen kialakított partnerprogramoknak köszönhetően az Everest 3.0-ás verziója a a gyorsaság és pontosság érdekében továbbfejlesztett hálózati rendszer-felügyeleti motorral rendelkezik. Az Ultimate Edition 3.0-ás változata a hardvereket már a hivatalos forgalomba kerülés előtt is felismeri és kezeli, így az alkalmazás új generációja már támogatja az Intel Core 2 Duo, a Core 2 Extreme és a Xeon 5100-as processzorokat, melyek hivatalosan csak a nyár hátralévő részében jelennek meg.

Az új generációval együtt több új modul is bemutatkozik. Így a rendszerstabilitási tesztek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy grafikus kezelőfelületen keresztül terhelési próbáknak vessék alá a memóriát, a processzort, a lebegőpontos számításokat végző egységet (FPU), vagy a helyi merevlemezeket - akár egyszerre, valós időben.
Azok számára, akik a maximális teljesítményt szeretnék kihozni a rendszerükből, hasznos funkció, hogy a tesztek segítségével folyamatosan ellenőrizhető, vajon a rendszer az elvárásoknak megfelelően teljesít-e. Ennek köszönhetően például megvizsgálható, hogy elégséges-e a processzor hűtése a gyári vagy a túlhúzott beállításokkal.
A gyakran utazó, és így a mobil eszközöket intenzíven használók legnagyobb örömére a 3.0-ás változata intelligens akkumulátor információkat is szolgáltat, és fokozottabban támogatja a Dell és Toshiba notebookokat. Az energiaforrás típusától függően az új verzió képes megjeleníti az akkumulátor modelljét, gyártóját, töltöttségi szintjét, a feltöltések számát, de ami a legfontosabb: mutatja az akkumulátor elhasználódásának mértékét is, így elkerülhetőek a kellemetlen meglepetések.

Az Everest Ultimate Edition 3.0-ban teljesen megújult a CPUID panel, a SpeedStep, PowerNow!, valamint a Cool’n’Quiet rendszerek szélesebb körű támogatást élveznek. Továbbfejlesztésre kerültek a cache- és memória tesztek is, a legújabb AMD és Intel processzoroknál pedig lehetőség nyílik a processzorok hőmérsékletének közvetlen mérésére. Ezen kívül a szoftver támogatja az NVIDIA és Corsair Enhanced Percormance Profil-okat is.


Everest Corporate Edition 3.0

A Lavalys vállalati felhasználóknak szánt hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvere mostantól integrált távoli szolgáltatásokkal, az AMD és Intel legújabb technológiáinak támogatásával valamint pontosabb hardver-felismerő technológiával kerül forgalomba.

A Corporate Edition új generációja az Ultimate változathoz hasonlóan 34 nyelven vásárolható meg.

A 3.0-ás Corporate verzió újítása a távirányító (Remote Control, RC) modul. Az új funkció egy kattintással elérést biztosít az alkalmazás által hozzáférhető géphez, és annak erőforrásaihoz. Ennek segítségével távolról lehet programokat futtatni, az adatokat megváltoztatni, jelentéseket nyomtatni, fájlokat küldeni vagy fogadni, és akár technikai segítséget nyújtani – mintha csak a távoli gép előtt ülne az adminisztrátor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.