Hirdetés

Megosztható vágólap több számítógép közt



|

Egy új Chrome bővítmény egyszerűbbé teheti a több számítógépet használók életét.

Hirdetés

François Beaufort, a Chromium projekt egyik legtöbbet publikusan szereplő hozzájárulója tegnap rendkívül hasznos bővítményt tett elérhető a Google Chrome böngészőt (Linux esetén egyelőre csak a dev kiadási ág támogatott) és Chromium OS-t használók számára, amely segítségével meg lehet osztani több számítógéppel az aktuálisan használt eszköz vágólapját.

Hirdetés


A „Sync Clipboard” kiegészítő rendkívül egyszerűen használható: fel kell másolni a megosztani kívánt adatot a számítógép vágólapjára, amely a CTRL + SHIFT + X billentyűkombináció lenyomására mentésre kerül a felhasználó Google Drive tárhelyére, ahonnan pedig az összes többi ezen fiókhoz kapcsolt számítógép automatikusan letölti az adatot. Végül az adatokat megkapó számítógépek megkérdezik a felhasználót, hogy le kívánja-e cserélni a helyi vágólap tartalmát a kapott adatokra.


A bővítménnyel szöveges információk mellett képek is szinkronizálhatóak.


(Forrás: OMGChrome, Chrome Áruház)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.