Hirdetés

Rendszerfogyókúra a februári PC Worldben



|

Könnyíts velünk a rendszereden. Friss magazinunkban kitakarítjuk a Windowst, és megmutatjuk, hogyan élj teljes életet a böngészőben.

Hirdetés

Ragaszkodunk a kliensoldali programokhoz, kell nekünk egy Asztal, egy Tálca egy Vezérlőpult, a Start menü jelenléte pedig nyugtatóan hat a legtöbb PC-tulajdonosra. Annak ellenére, hogy sokan csupán arra használják a Windowst, hogy elindítsák kedvenc böngészőjüket, majd utána több órán keresztül azon az egyetlen programon belül éljék online életüket. Szerencsére egyre több esetben tehetik ezt meg a felhasználók, a modern webszolgáltatások ugyanis egyre több mindenre képesek. Februári számunkban ennek apropóján egy helyre gyűjtöttük a legjobb megoldásokat, amelyekkel akár kiváltható egy kliensoldali program is, hogy lehetőleg minél kevesebb szoftvert kelljen telepítenünk.



Friss magazinunkban ezen felül megmutatjuk, hogy minként takaríthatod ki a windowsos gépedet, megszabadulva a felesleges adatszeméttől, programoktól, duplikátumoktól, és más rendszerlassító adatfékektől. Sőt, tippjeinkből az is kiderül, hogy miként csökkentheted jelentősen PC-d energiafogyasztását, akár több ezer forintot megtakarítva, valamint a legjobb, rejtett VLC trükköket is bemutatjuk. Ezen felül a februári számunkból az is kiderül, hogy jelenleg melyik a legjobb prémium gamernotebook, Z270-es alaplap, illetve hazai streaming-szolgáltatás, és hogy mi mindenre képes egy felújított gép, valamint a Bluetooth 5 szabvány.



Természetesen ezúttal is számos ajándékot gyűjtöttünk olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül a magazin mellé adjuk az EaseUS Todo Backup adatmentőjét, az Ashampoo 2017-es DVD-író programját, valamint a Survarium játék prémium tartalomcsomagját. A PC World Pluson ezen felül a legújabb Future IT kiadványunkat is elhelyeztük, amelyhez a februári PC World olvasói ingyen hozzáférhetnek.

További témáink részletesen:



Az év legjobb termékei

Nagy felemelkedések és bukások jellemezték a mögöttünk hagyott esztendőt, amely minden eddiginél jobb és erősebb termékekkel lepett meg minket. Összegyűjtöttük 2016 kiemelkedő momentumait.

Táblagépválság

Hódítani jöttek, de pár év alatt elbuktak a tabletek. Utánajártunk, a diadalmenet mikor fordult át zuhanórepülésbe, és hogy mit tehet az, aki mégis táblagépet vásárolna 2017-ben.

Prémium gamernotebookok

A legújabb csúcsnotebookok már tényleg olyan gyorsak, akár egy asztali PC, és ez nem üres marketingígéret. Mutatunk rá öt bizonyítékot.

Így csökkentsd a PC-f fogyasztását!

Az átlagos PC-felhasználó a teljesítményt, nem pedig a fogyasztást helyezi előtérbe, de okos döntésekkel így is pénzt spórolhatunk.



A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a DVD-s változatnál érhetőek el). Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.