Hirdetés

Fogyasszon kevesebbet a PC!



|

A cél a számítógépek energiafogyasztásának csökkentése.

Hirdetés

A törekvés összefogja az iparági, kormányzati és természetvédelmi szervezeteket, amelyek a meghatározott energiatakarékossági előírásoknak megfelelő termékek fejlesztése és gyártása, valamint energiatakarékos számítógépek használata mellett kötelezték el magukat. A kezdeményezés keretében a vállalatok a vásárlók és a számítástechnikai szakemberek számára is útmutatást adnak a számítógépek energiafelhasználásával kapcsolatosan, és, ami ennél is fontosabb, megmutatják a felhasználóknak, hogyan optimalizálhatják számítógépük energiafelhasználását.

 

Michael Rawding, a Microsoft különleges projektekért felelős alelnöke több iparági résztvevővel együtt jelentette be az együttműködést. „Az üvegházgázok kibocsátásának a hatékonyabb energiafelhasználás által való csökkentése olyan kihívás, amely minden méretű iparág és vállalkozás közös érdeke, a technológia pedig segít megoldást találni erre a problémára. A Klímaváltozás Elleni Iparági Szövetség programjában való együttműködés egy fontos módja annak, hogy a versenytárak és a partnercégek a technológia segítségével együtt tudják megoldani ezt a kritikus kérdést.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.