Hirdetés

Hamarosan bemutatják a Sony PS3 Slimet



|

A valósnak ítélt források egyre közelebbinek látják a Sony PS3 Slim bemutatását.

Hirdetés

Bár a hírek mindaddig pletykának minősülnek, amíg a hivatalos bemutató le nem zajlott, de észrevehető, hogy egyre sűrűbben bukkannak fel vélt vagy valós információk a Sony PS3 Slim játékkonzolról és érkezéséről. Láttunk élőfotót a PS3 Slimről és annak dobozáról is, a Pocket-lint pedig a nyakát teszi rá, hogy a „termékkészítéshez közeli", ám meg nem nevezett forrása valós hírt közölt, amikor azt állította, hogy a Németországban, Cologne-ban megrendezésre kerülő GamesCom rendezvényen leplezi le a Sony az új konzolját.


ps3_slim_leaked_photo_1-479x236.jpg



Ez egybe is vágna a már hallottakkal, mely szerint a nagykereskedők már akár szeptemberben hozzájuthatnak a PS3 Slimhez, a vásárlók pedig már az ünnepek előtt rátehetik a kezüket a várva várt játékgépre. Ez utóbbi időpont egyelőre Nagy-Britanniára és az Egyesült Államokra vonatkozik. A készülék ára várhatóan 299 euró lesz.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.