Hirdetés

Újabb egybegép az Acer kínálatában



|

Az Acer leányvállalata, az eMachines bemutatta legújabb all-in-one számítógépét, az eMachines EZ1601-01-et.

Hirdetés

Az igazán divatos, stabil kialakítást és sajnos csillogó fekete burkolatot kapott eMachines készülék akár már 400 dollárért is elhozható. A gép lelke egy 1,6 gigahertzes Intel Atom N270 processzor, amelyhez 1 gigabájt DDR2 RAM és egy 160 gigabájtos hagyományos merevlemez tartozik. A főbb tudásból arra is gondolhatnánk, hogy ez egy netbook, ami végülis igaznak mondható, csak épp asztali változatban és egy 18,5 colos kijelzőt nézhetünk 1366×768 pixelen használatakor.


emachines-ez1601-aio-desktop-front.jpg



Természetesen nem maradhatott ki az EZ1601-01-ből a Windows XP Home operációs rendszer, a Wi-Fi-s internetelérési lehetőség, az öt USB 2.0 csatlakozó (2 oldalt, 3 hátul), a 8x-os DVD író, a, memóriakártya-olvasó slot, valamint a Intel GMA 950-es grafikus kártya sem. Ez utóbbival egyébként tényleg az Eee PC-kben találkozhatunk. Nincs benne ventilátor, így igen halk működést ígér a gyártó. A készülékhez értelemszerűen szettben jár a színben és stílusban a házzal egyező billentyűzet és egér.


emachines-ez1601-aio-desktop-keyboard.jpg


emachines-ez1601-aio-desktop-side.jpg



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.